Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Мультимедійна лекція з дисципліни «Кримінальний процес»


        9 жовтня 2014 року для студентів 4 курсу юридичного факультету ДВНЗ «НГУ» (групи Прю-12-1,2) та інших запрошених доцент кафедри кримінального права та кримінології, кандидат юридичних наук, доцент Касапоглу С.О. провела відкриту мультимедійну лекцію з дисципліни «Кримінальний процес» на тему: «Учасники кримінального процесу».

В лекції були розкриті питання поняття учасників кримінального провадження та співвідношення його з поняттям суб’єкти кримінального провадження. Також на лекції лектором було розкрито питання видів учасників залежно від їх інтересу у кримінальному провадженні та за функціональним призначенням. Разом зі студентами була проведена процесуальна характеристика деяких конкретних учасників кримінального провадження на підставі спеціально розробленої схеми правової характеристики. Окремо були досліджені питання відповідальності кожного із учасників.

За допомогою мультимедійного проектору доценту Касапоглу С.О. вдалося якнайкраще ознайомити студентів з темою лекційного завдання та не лише задіяти слухову пам'ять, але й зорову. Під час лекції інформація виводилася на екран у формі слайдів-схем та їх пояснень, що в свою чергу дозволяє студентові отримати лекційний матеріал в уже послідовній формі та запам’ятовувати набагато більше, а ніж після простого його прочитання з підручнику.

Після проведення опитування студентів відразу після заняття кожен з них виявив лише одне побажання – щоб кожна лекція була подана саме в такому форматі.

Зважаючи на такий високий рівень опанування матеріалу студентами та великий інтерес до лекцій, що в свою чергу вплинув на рівень відвідування занять з дисципліни у бік збільшення, доцентом Касапоглу С.О. було прийнято рішення майже кожну лекцію готувати за допомогою мультимедійного проектору.


DSC06026.JPGDSC06085.JPG
DSC06078.JPGDSC06105.JPG
DSC06100.JPGDSC06090.JPG


 

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт