Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Касапоглу С.О. взяла участь в Міжнародній науково-практичній конференції 


        19-20 вересня 2014 р. доцент кафедри кримінального права та кримінології Касапоглу С.О. взяла участь в Міжнародній науково-практичній конференції на тему «Права та свободи людини і громадянина: механізм їх реалізації та захисту різними галузями права» яка проходила в м. Братислава (Словацька Республіка). Тема виступу була присвячена питанням норм права та носила назву: «Неформальні практики реалізації норм кримінального процесуального права: поняття та різновиди».

Під час конференції доцент Касапоглу С.О. мала змогу поспілкуватися з представниками різних країн, які є спеціалістами в галузі правових наук – а саме в процесуальних галузях права. У конференції взяли участь більше 200 учасників з країн східної, західної та центральної Європи, а також представники окремих азіатських та латиноамериканських держав. До участі в міжнародній конференції з України були також залучені науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері захисту прав людини.

За результатами участі в конференції та проходження стажування в панєвропській високій школі на факультеті права доцент Касапоглу С.О. отримала сертифікат та збірник статей і тез виступів.

SCX-4623_20141125_09543404.jpgSCX-4623_20141125_09492707.jpg


http://www.paneurouni.com/sk/kontakty/

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт