Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

     Знайомство студентів IV курсу із практикуючим адвокатом, кандидатом юридичних наук, членом Ради адвокатів України Євгеном Вікторовичем Большаковим.


У форматі виконання Програми розвитку ДВНЗ «Національний гірничий університет» до 2025 року на юридичному факультетi проводяться зустрiчi з видатними юристами Днiпропетровщини. У четверг, 20 квiтня 2017 року відбулося знайомство студентів IV курсу спеціальності «Правознавство» із практикуючим адвокатом, кандидатом юридичних наук, членом Ради адвокатів України Євгеном Вікторовичем Большаковим.

1

 

Завдяки активній допомозі викладачів кафедри кримінального права та кримінології ДВНЗ «Національний гірничий університет» та її завідувача, доцента, заслуженого юриста України Євгенії Григорівни Шаніної в межах дисципліни «Правоохоронне право» (Адвокатура України) була організована та реалізована неформальна бесіда із практикуючим адвокатом.

1

 

Цікавий матеріал, приклади з особистого досвіду та «живе» викладення теорії зробили час, відведений для зустрічі, непомітним.

Серед всього зазначеного Євгеном Володимировичем студенти могли виокремити найважливіші й найцікавіші постулати, як: аспекти самоврядування осіб, зайнятих у адвокатській діяльності; приклади зловживань та правопорушень з боку державних установ щодо одного з найдемократичніших інститутів громадянського суспільства – адвокатури та її представників – адвокатів; цитування та роз’яснення основних аспектів, пов’язаних із Кодексом адвокатської етики.

1

 

Під час зустрічі студенти мали можливість запитати про проблеми, які турбують студентську спільноту: запитання без трафарету та листків, саме ті, на які дійсно хочеться отримати відповідь.

Окрім робочого процесу, цікаво було послухати, чим займається така людина у вільний від роботи час. Студенти дізналися про туристичні уподобання Євгена Володимировича і отримали запрошення скласти йому компанію в поході до Карпат та на рафтингу. І головне – про один з важливих аспектів Кодексу адвокатської етики, а саме – всебічний розвиток та широке коло інтересів.

1

 

В цілому можна сказати про масу задоволення та позитивних емоцій від даної зустрічі, цінності якій додає неформальність її проведення. Отже, хочеться висловити подяку від імені усіх студентів, по-перше, Євгену Володимировичу Большакову за те, що він знайшов час для відкритого спілкування з майбутніми колегами та поділився з нами своїм безцінним досвідом. А, по-друге, кафедрі кримінального права та кримінології за те, що завжди намагаються урізноманітити навчальний процес інтерактивними методами.

Катерина Кулинiч, студентка 4 курсу ЮФ, староста групи ПРю-13-1


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт